Couturier JOHNNVANDIJK

Home
Creations/ Ontwerpen
Contact US/ adres
Location/ Locatie
.
.

img_1000.jpg
de salon/atelier

Welkom op deze website,
 
Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is John van Dijk en van beroep couturier.
 
Hoofdzakelijk dus op maat gemaakte kleding, die helemaal aansluit op uw persoonlijkheid, maar wel mijn handtekening draagt.

Ik werk graag natuurlijke materialen die een rijke uitstraling hebben. Hiervoor bezoek ik dan ook diverse landen om bijvoorbeeld in Ierland prachtige zware linnen, in Engeland rijke zijdes en wollen met body, in Frankrijk ragfijne kanten en in Oosterijk majestueuze borduursels te kopen. Deze prachtige materialen worden dan met veel liefde voor vakmanschap en vorm verwerkt tot een beeldig ensemble.

 
Mijn cliëntéle is tevreden en steeds trouw, iets waaruit ik telkens weer heel veel energie en inspiratie haal. Met deze website hoop ik in de toekomst ook u tot deze groep te mogen rekenen.
 
 
In de salon heerst een gemoedelijke sfeer die u tijdens het bewonderen van mijn werk als zeer prettig zult ervaren. Naast eigen werk vind u in de salon/atelier ook de Spaanse prêt à porter lijn JOTA MAS GE een casual/chique lijn ontworpen voor elk moment van de dag.
Prachtige lederen accessoires als handschoenen en glacés van Franse en Oostenrijkse makelij. En Unieke Tassen van OWA die in oplagen van 12 per ontwerp worden vervaardigt en elke tas daarom ook genummerd is. Om het plaatje compleet te maken zijn er de hoeden van Marleen Jereskes oon een individueel design.
 
Ook de zakelijke markt is een onderdeel van mijn bussines als uw personeel er representatief is voor uw bedrijf dan kan ik voor een compleet gestyled outfit zorgen dat uw huisstijl zeker zal upgraden.
 
Mocht u na het lezen van mijn website verlangen om een prachtig speciaal voor u ontworpen ensemble te kunnen bezitten van Couturier JOHNNVANDIJK, Neem dan snel kontakt met mij op.

john03.jpg
model in black and withe
johnzelf.jpg
John van Dijk

U kunt ons mailen: